OVK Besiktning och Ventilationskontroll i Stockholm för BRF:er

Vi erbjuder en dedikerad tjänst för OVK besiktning och ventilationskontroll i Stockholm för bostadsrättsföreningar (BRF). För att kunna upprätthålla en sund inomhusmiljö och optimal ventilation för ditt bostadskomplex är det viktigt att med jämna mellanrum genomföra besiktning och ventilationskontroller.

OVK Besiktning BRF
Ventilationskontroll för BRF i Stockholm

Kontrollera inomhusmiljön med en OVK besiktning i Stockholm

När det gäller den obligatoriska ventilationskontrollen för bostadsrättsföreningar är det föreningen själv som har det övergripande ansvaret för att säkerställa genomförandet av denna viktiga åtgärd.

Det inkluderar även att aktivt söka efter en kvalificerad och skicklig kontrollant för att kunna genomföra den obligatoriska ventilationskontrollen (OVK). Det är av yttersta vikt att föreningen ser till att den utvalda kontrollanten har den kompetens och expertis som krävs för att bedöma och inspektera ventilationssystemet på ett grundligt och tillförlitligt sätt. 

Ventilationskontroll för din BRF

Genom att anlita oss kan er förening säkerställa att den obligatoriska ventilationskontrollen utförs på ett korrekt och professionellt sätt, vilket i sin tur bidrar till en hälsosam inomhusmiljö för alla medlemmar i bostadsrättsföreningen.

OVK för din bostadsrättsförening

Vi är medvetna om de specifika behoven hos bostadsrättsföreningar i Stockholm när det gäller OVK besiktning och ventilationskontroller. Vi arbetar aktivt för att tillgodose dessa behov på bästa möjliga sätt och erbjuder lösningar som passar just din BRF och dess unika krav.

Vi ser till att din bostadsrättsförening har en optimal inomhusmiljö och ventilationssystem som fungerar effektivt. Vi levererar högkvalitativa tjänster som gör verklig skillnad för er bostadsrättsförening.

Kontakta oss idag för att boka din OVK besiktning och ventilationskontroll i Stockholm. 

Kontroll OVK bostadsrättsförening

Kontakta oss

Om oss

Fluetec AB utför OVK på alla typer av system. Våra besiktningsmän har riksbehörighet K. Vi har över 25 års erfarenhet från att utföra OVK av allt ifrån självdragshus från 1600-talet i Gamla stan via sekelskifteshus och nyare byggnader i övriga innerstan till stora kontorsbyggnader och köpcentrum

Kontakta oss